Er zijn verschilende soorten vibrators te koop. De oudere modellen hadden meestal de vorm van een staaf of een soort van kunstmatige penis.

Maar de recente vibrators zijn meer gevarieerd. Veel modellen hebben de vorm van verschillende lichaamscontouren. Er zijn ook uitvoeringen te koop met speciale hulpstukken. Bijvoorbeeld om de clitoris te stimuleren, kleine-eivormige vibrators voor vaginaal gebruik.

De allernieuwste modellen draaien en bewegen en hebben ook vaak verschillende koppen voor verschillende sensaties. Sommige vibrators werken op netstroom en anderen werken op batterijen.

1. Clitoris vibrators

Veel vrouwen bereiken een orgasme tijdens het stimuleren van de clitoris, dus voor hen is een clitoris vibrator/stimulator een echte must-have. Hierbij staat het woord vibrator voor het deel dat je in de vagina kunt inbrengen, deze vibrators hebben een uitstulping speciaal voor het stimuleren van de clitoris. Maar wil je je clitoris masseren zonder iets in te brengen, dan kun je beter kiezen voor een clitoris stimulator.

Staafvibrators

De staafvibrator is qua design niet heel spannend. Ze zijn functioneel, niet te dun en niet te dik, maar ze maken gebruik van de nieuwste technieken en ze zijn daardoor heerlijk in gebruik. Een staaf vibrator is gericht op vaginale stimulatie. In allerlei soorten en maten: lang, kort, dik, dun, geribbeld, van metaal, plastic of rubber, mét of zonder batterijen. Hou je van simpel dan is een staafvibrator zéker iets voor jou.

2. Design vibrators

Design vibrators vallen onder alle type vibrators: vaginaal, anaal, g-spot en clitoris vibrators. Niet alleen wordt er onderscheid gemaakt op het gebied van functionaliteit of stimulatie, maar ook op het gebied van design, look & feel. Design vibrators zijn wat luxer, hebben een apartere vorm en hebben vaak dat beetje extra qua afwerking, de gebruikte materialen en functionaliteiten. Houdt jij ervan om iets anders dan anders te hebben? Dan is een design vibrator iets voor jou!

Realistische vibrators

Seks fantasieën zijn er in allerlei soorten. Ben je iemand die fantaseert over penetratie door een man? Dan is een realistische vibrator iets voor jou. Qua vorm, gevoel en hardheid benaderen ze een echte penis met een erectie. Met het gebruik van deze vibrator voelt het alsof je écht genomen wordt door een man. Een realistische vibrator herken je aan de vorm en het lijkt alsof er ook echt aderen op deze vibrator zitten. Dit zorgt voor een levensecht gevoel. Deze seksspeeltjes zijn er in verschillende kleuren en formaten. Zo kan je zelf kiezen uit kort en stevig of juist lang en hard en alles daartussen in. Het voordeel van een realistische penis? Ze zijn onvermoeibaar en gaan oneindig door. Wil je 1, 2 of 3 keer klaarkomen? Jij mag het zeggen, deze penis stopt nooit!

Tarzan vibrators

De tarzan is het meest populaire model. Waarom? Het is de meest veelzijdige vibrator. Het stimuleert zowel de clitoris als de vagina. De tarzan is ook verkrijgbaar met butterfly stimulator, waarmee ook de schaamlippen gestimuleerd worden. Het resultaat is een intense genot en een zinderend orgasme! Ook verkrijgbaar is de Tarzan met 2 ‘uitstulpingen’, deze stimuleren niet alleen de clitoris maar ook de anus. De Tarzan heeft een draaiende kop en deze kun je onafhankelijk van de clitoris stimulator instellen. Wanneer je een liefhebber bent van vaginale stimulatie met evenuteel wat extra’s, dan is de Tarzan een goede optie voor jou.

3. G-spot vibrator

De G-spot is een extra gevoelige plek en stimulatie van dit plekje geeft een heerlijk gevoel en kan tot een extra intens orgasme leiden. De G-spot is niet bij elke vrouw even sterk ontwikkeld, waardoor het soms moeilijk is om dit plekje te vinden. Een G-spot vibrator trilt tot in het puntje van de gebogen top. Na het inbrengen van een trillende deze vibrator zoekt dit speeltje zelf jouw speciale plekje, voor een krachtig en intens genot.

4. Stimulator

De stimulator is geschikt voor uitwendig gebruik. Het gebruik ervan voelt dan ook meer als masseren dan alles laten vibreren en penetreren. Een stimulator kan een stimuleert je clitoris, maar ook je hele lichaam een massage geven. Sommige slipjes hebben een ingebouwd trilelement en vallen daarom ook onder de categorie stimulator. Geniet je niet zoveel van penetratie, dan geniet je misschien wel des te meer van een stimulator. Check anders ook de mini vibrators en de massagers. Het voordeel van dit speeltje is dat je ‘m overal mee naar toe kan nemen. Klein maar fijn, maar met een groots resultaat!

Geraadpleegde bronnen:

lovehoney.co.uk
– Nederlandse sekswinkel DePaarseKeizerin.nl
womenshealthmag.com