Natuurlijk weten sommige mannen hoe ze hun vriendin of vrouw moet verwennen omdat ze hun huiswerk hebben gedaan, maar voor de andere mannen hebben we een lijst gemaakt met tien tips.

1. Doe het rustig aan, neem de tijd

Geef haar niet het gevoel geven dat ze een bezoek aan de gynaecoloog brengt.

Kus haar nek, dan haar borsten, streel en kus vervolgens de buik, neem je  tijd voor de binnenkant van de dijen en dán pas ‘’het eindstation’’.
Ga niet als een dolle hond tekeer op het moment dat je aangekomen bent bij het ‘’eindstation’’.

Vrouwen houden gewoonlijk van voorspel. Dus neem je tijd om ‘dit gebied’ goed te leren kennen en begin rustig.

2. Stel haar op haar gemak
Vagina’s zijn bijzondere organen: de schaamlippen zijn niet gelijk, de geuren zijn anders en de smaak is volgens sommige ook verschillend . Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat niet elke vrouw zich comfortabel voelt op het moment dat jij haar schaamlippen etc begint te zoenen. Stel haar op haar gemak: vertel haar dat ze mooi is en dat je niets liever wit dan haar lichaam verkennen.

3. Gebruik niet je tanden
Probeer vooral veel uit op het moment dat je daar beneden aan de gang bent, maar gebruik nooit je tanden! Het is fijn voor je ego als je een vrouw aan het schreeuwen brengt, maar er is een verschil tussen schreeuwen omdat ze geniet of dat ze schreeuwt van de pijn.

Belangrijk, je wilt pijn na het vrijen van je partner ten koste van alles voorkomen. Lees hier meer over mogelijke pijn na (orale) seks en de veroorzakers.

4. Luister goed

Dat brengt ons bij: pijlen hoe je het doet. Je hebt geen zin om elke keer je hoofd tussen haar benen uit te steken en vragen of je het zo goed doet (zij ook niet), dus gebruik je oren om te weten wat ze lekker vindt en wat niet. Gekreun is een yes, maar bij radiostilte aan de overkant is het wellicht tijd om een andere spot te proberen.

We noemen het ‘orale seks’, maar een beetje cheaten door je handen te gebruiken, vinden we helemaal niet erg. Als je ze maar goed weet te gebruiken.

5. Vergeet de tips van je ex

Er is een reden waarom het uit is tussen jullie.

6. Zoek en vind de Clitoris
Weet jij dat kleine bolletje aan de bovenzijde van de vagina te vinden? Ja? Dan heb jij hebt zojuist het winnende lot gevonden!
Let op! De clitoris is heel gevoelig. Dus hoe voorzichtiger je ermee bent des te meer genot de vrouw heeft wanneer je dit gedeelte betrekt bij het oraal bevredigen betrekt.

7. Gebruik je fantasie, maar ‘’luister’’ goed naar de vrouw
Oké, het is leuk om met de clitoris te spelen, maar fixeer je er niet op. Verken ook andere delen van haar lichaam. Als ze haar rug op een manier beweegt zodat je tong wegglijdt naar een andere plek, dan heeft ze daar een reden voor. Dus voel je vrij om ook andere spots te ontdekken maar luister vooral goed naar de vrouw.

8. Probeer te zuigen
Je hebt niet veel ‘’tools’’ die je kan gebruiken om haar te laten genieten, dus je kunt maar beter deze ‘’tools’’ op zoveel mogelijke manieren gebruiken. Probeer het bijvoorbeeld eerst zachtjes bij de clitoris. Als ze het fijn vindt, kun je proberen wat harder te zijn. Dit principe kun je ook toepassen op andere delen van haar lichaam

9. Wordt niet gefrustreerd als het niet lukt
Soms heb je van die dagen dat het simpelweg niet lukt om haar te bevredigen. Maar dit betekend niet dat je in paniek moet raken, want het gezegde ‘’oefening baart kunst’’ is waar. Wanneer je dit soort momenten hebt, probeer dan niet je mannelijkheid te bewijzen door eindeloos te blijven ‘’frunniken’’. Stop simpelweg en bewaar je energie voor een andere keer.

10. Wees voorzichtig met de ‘’after-kiss’’

Lang niet elke vrouw is er blij mee als jij haar kust nadat je haar gebeft hebt. Geef haar de ruimte om de eerste move te maken: Als ze richting je lippen gaat, perfect. Kus haar! Is dit niet het geval, dan zijn er nog genoeg andere plekken van haar lichaam om gezoend te worden.

Wanneer je deze tips in je achterhoofd houdt, dan is de kans erg groot dat je de vrouw een groot plezier doet en dat je zeker je ervaringen vaker zult gebruiken….

Meer tips nodig? Boekentip: She comes first door Ian Kerner. Of luister naar dit podcast interview:

Heb je zelf een tip die je wilt delen? Laat het weten in de comments!